Unisenza styringssupport

Hos Purmo er vi lige så engagerede i at skabe innovative indeklimaløsninger, som vi er i at tilbyde den bedst mulige kundeservice. Derfor har vi skabt denne vidensbase for at give dig nem adgang til alle supportmaterialer, der er relevante for Unisenza-styringsserien.
Unisenza er en komplet, samlet styringsløsning til gulvvarme og køling. Som modulopbygget system sikrer denne serie en unik oplevelse af komfort med produkter af høj kvalitet, der er lige så nemme at installere, som de er at bruge. For at gøre det endnu nemmere at vælge, installere og bruge de bedst egnede produkter, har vi udarbejdet og sammensat forskellige supportmaterialer, herunder videoer, manualer, app-links osv.

Download Unisenza-appen

Den er kompatibel med den programmerbare WiFi-termostat, og med en enkel parring med din WiFi-router kan du fjernstyre produktet med en intuitiv app på din smartphone eller tablet. Det giver dig mulighed for at styre de ideelle rumtemperaturer, tidsprogrammer eller andre indstillinger, uanset hvor og hvornår du ønsker det.

Google Play Apple Store
Unisenza app

Customer services

If you have any questions regarding our products, services or orders, please contact our customer service team. We are happy to help you and provide you with any information you need.