Unisenza-ohjainten tuki

Purmo on yhtä omistautunut innovatiivisten sisäilmasto mukavuusratkaisujen luomiseen, kuin parhaan mahdollisen asiakaspalvelun tarjoamiseen. Siksi olemme laatineet tämän tietopankin, jotta pääset helposti käyttämään kaikkia Unisenza-säädinvalikoimaan liittyviä tukimateriaaleja.

Unisenza on kattava, yhtenäinen säätöratkaisu lattialämmitykseen ja -viilennykseen. Modulaarisena järjestelmänä tämä säädinvalikoima tuo ainutlaatuista mukavuutta laadukkailla tuotteilla, joiden asennus on yhtä helppoa kuin käyttökin. Olemme halunneet helpottaa sopivimpien tuotteiden valitsemista, asentamista ja käyttöä luomalla ja kokoamalla erilaisia tukimateriaaleja kuten videoita, käyttöoppaita, sovelluslinkkejä jne.

Lataa Unisenza-mobiilisovellus

Yksinkertainen pariliitos WiFI reitittimen kautta mahdollistaa yhteensopivan WiFi ohjelmoitavan termostaatin etäohjauksen älypuhelimen tai tabletin kautta intuitiivisella sovelluksella. Näin voit hallita ihanteellisia huonelämpötilaoja, aikaohjelmia tai muita asetuksia missä ja milloin tahansa.

Google Play Apple Store
Unisenza app

Unisenza Plus Controls -tuotesarjan tuki

Unisenza säädinvalikoima helpottaa lattialämmityksen ja – viilennyksen ohjausta. Unisenza Plus yhdistetty ohjausjärjestelmämme. Unisenza Plus laajempi valikoima mahdollistaa erilaisten lämmönsiirtojärjestelmien helpon ohjauksen. Tuotteet ovat käyttäjäystävällisiä ja toiminnot helposti ymmärrettäviä sekä ammattilaisille että loppukäyttäjille. Jos sinulla on kysyttävää Unisenza- tai Unisenza Plus -tuotevalikoimasta, tai tarvitset lisää ohjeita, tutustu säädintietokantoihin lisätietoa saadaksesi.

Kysymyspalsta

Tervetuloa Purmo kysymyspalstalle. Autamme täällä sinua Purmo tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Kysymyspalstalta löytyy valmiita vastauksia ja täällä voi esittää meille uusia kysymyksiä.