Eesti
Home

Kodulehe kasutustingimused

Kodulehe kasutustingimused

Oy Rettig Ab ja sen tytäryhtiöt ylläpitävät tätä sivustoa ("Sivusto") tiedotusta ja viestintää varten. Sivustoon pääsyä ja sen käyttöä koskevat seuraavat Ehdot ja Edellytykset sekä kaikki sovellettavat lait. Kun käytät ja selaat Sivustoa, hyväksyt rajoituksetta tai poikkeuksetta alla olevat Ehdot ja Edellytykset.

  1. Kaikilla Sivuston materiaaleilla on tekijänoikeussuoja, ellei toisin ole ilmoitettu. Sivuston materiaalia ei saa käyttää paitsi näiden Ehtojen ja Edellytysten sallimalla tavalla tai Sivuston tekstissä ilmoitetulla tavalla.
  2. Oy Rettig Ab –yhtiötä ei voida pitää vastuussa mistään vahingoista tai viruksista, jotka voivat vahingoittaa tietokonevarusteitasi tai muuta omaisuuttasi käytettyäsi ja selattuasi Sivustoa tai ladattuasi materiaalia siltä, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen tiedot, teksti, kuvat, video- ja äänitallenteet.
  3. Oy Rettig Ab ei anna takuita tai ota vastaan valituksia Sivuston paikkansapitävyydestä ja Oy Rettig Ab kieltäytyy vastuusta tai korvausvelvollisuudesta, jotka liittyvät Sivuston sisällön sisältämiin virheisiin tai puutteisiin. Oy Rettig Ab tai mikään toinen osapuoli, joka on osallistunut Sivuston luomiseen, tuottamiseen tai toimittamiseen, eivät ole vastuussa mistään välittömistä, satunnaisista, välillisistä, epäsuorista vahingoista tai rangaistuskorvauksista, jotka aiheutuvat Sivustoon pääsystä, sen käytöstä tai kykenemättömyydestä käyttää Sivustoa.
  4. Oy Rettig Ab saa muuttaa sivuston kuvauksia ja tuotetietoja milloin tahansa ilman etukäteen tehtävää ilmoitusta.
  5. Jos lähetät Sivustolle viestejä tai materiaalia sähköpostitse tai muulla tavalla, mukaan lukien tiedot, kysymykset, kommentit, ehdotukset tai muut vastaavat, niitä ei pidetä eikä käsitellä luottamuksellisina eikä omistusoikeudellisina. Oy Rettig Ab saa käyttää mitä tahansa lähettämääsi tai siirtämääsi materiaalia mihin tahansa tarkoitukseen, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, toisto, siirto, julkaisu, lähetys ja postitus. Lisäksi Oy Rettig Ab –yhtiöllä on vapaus käyttää korvauksetta kaikkia ideoita, luonnoksia, tieto-taitoa tai tekniikoita, jotka sisältyvät Sivustolle lähettämiisi viesteihin, mihin tahansa tarkoitukseen, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, tuotteiden kehitys, valmistus ja markkinointi käyttäen mainittuja tietoja.
  6. Sivuston sisältämät materiaalit ovat joko Oy Rettig Ab –yhtiön omaisuutta tai niitä käytetään sen luvalla. Sinun tai kenenkään muun valtuuttamasi henkilön ei ole lupa käyttää niitä, ellei näissä ehdoissa ja edellytyksissä toisin mainita tai ellei Sivustolla anneta erityistä lupaa siihen.
  7. Sivustolla kuvataan tuotteita ja/tai palveluita, joita voidaan ostaa yleisesti Euroopassa, mutta joita mahdollisesti ei ole saatavilla kotimaassasi tai kotipaikkakunnallasi. Siksi on suositeltavaa tiedustella Oy Rettig Ab –yhtiöltä tiettyjen tuotteiden/palvelujen saatavuutta kotipaikkakunnallasi.
  8. Oy Rettig Ab ei ole vastuussa minkään sellaisen sivuston sisällöstä, jolle voidaan linkittyä Sivustolta. Linkkien käyttö on täysin omalla vastuullasi. Vaikka Oy Rettig Ab saattaa tarjota tällä Sivustolla linkkejä muille sivustoille, niiden tarjoaminen on vain omaksi eduksesi eikä sitä pidä tulkita sivuston omistajan/sponsorin tai sivuston sisällön hyväksymisenä. Oy Rettig Ab kieltäytyy kaikenlaisista takuista, välittömistä tai välillisistä, jotka liittyvät tällaisten sivustojen sisältämien materiaalien tai tietojen paikkansapitävyyteen, oikeellisuuteen, laillisuuteen tai muihin seikkoihin.
  9. Oy Rettig Ab saa muuttaa näitä Ehtoja ja Edellytyksiä milloin tahansa päivittämällä tämän viestin. Koska nämä Ehdot ja Edellytykset sitovat Sinua, on suositeltavaa, että vierailet ajoittain tällä sivulla klikkaamalla hyperlinkkiä Lait ja Tavaramerkit, joka on Oy Rettig Ab -yhtiön verkkosivuston alareunassa, nähdäksesi ajankohtaiset Ehdot ja Edellytykset.

Nämä Ehdot ja Edellytykset ovat Suomen lain alaiset viittaamatta sen ristiriitaohjeisiin.

Tavaramerkit

Sivuston tavaramerkit, logot ja palvelumerkit (yhteisesti "Tavaramerkit") ovat Oy Rettig Ab –yhtiön ja/tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Muut Sivustolla käytettävät tavaramerkit ovat niiden omistajien tavaramerkkejä.

Google Analytics

See veebileht kasutab Google, Inc. ("Google") osutatavat veebianalüüsiteenust Google Analytics. Google Analytics töötab teie arvutisse salvestatavate tekstifailide ehk "küpsiste" abil, aidates veebilehe omanikul analüüsida veebilehe kasutamismustreid. Küpsisega kogutud info teiepoolse veebilehe kasutamise kohta (sealhulgas teie IP-aadress) edastatakse ja talletatakse Google’i serveritesse Ameerika Ühendriikides. Selle info pőhjal analüüsib Google, kuidas te veebilehte kasutate, koostab veebilehtede omanikele veebiliikluse statistikat ning osutab muid veebiliikluse ja Interneti kasutamisega seotud teenuseid. Google vőib nimetatud teavet edastada ka kolmandatele isikutele seadusega ettenähtud juhtudel vői Google’i tellimusel andmete töötlemiseks. Google ei seosta teie IP-aadressi teiste Google’i käsutuses olevate andmetega. Oma brauseri seadetest saate soovi korral küpsised keelata, kuid sel juhul palume arvestada, et te ei saa kasutada veebilehe kőiki funktsioone. Veebilehe kasutamisega annate te Google’ile nőusoleku oma andmete töötlemiseks eespool kirjeldatud viisil.