Stöd för Unisenza Plus-kontroller

På Purmo integrerar vi lösningar i innovativa system för att förbättra prestanda. Med kompletta lösningar strävar vi efter att erbjuda komfort för slutanvändaren, men också komfort för våra andra intressenter som planerare, grossister, installatörer etc. För att stödja detta på alla nivåer för Unisenza Plus-sortimentet har vi skapat denna kunskapsbas som ger enkel åtkomst till alla produktmaterial.

Unisenza Plus är ett enhetligt styrkoncept som gör att användaren enkelt kan styra alla Purmos värmeöverföringssystem. Upp till 100 olika reglerkomponenter som t.ex. rumstermostater, elektroniska radiatorventiler eller Yali Plus elektriska radiatorer kan anslutas till Unisenza Plus gateway, som i sin tur kan anslutas till en smartphone-app. För att underlätta installation och anslutning av alla Unisenza Plus-komponenter erbjuder vi här en samling stödmaterial.

Ladda ner Unisenza Plus-appen

Tack vare WLAN-modulen som är integrerad i Unisenza Plus Gateway kan systemet enkelt anslutas till Unisenza Plus-appen. Detta gör det möjligt för användare att övervaka och styra alla värmeöverföringssystem som är anslutna till appen var och när de vill.

Google Play Apple Store

Kundtjänst

Om du har några frågor angående våra produkter, tjänster eller beställningar, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper dig gärna och ger dig all information du behöver.

Verktyg och service

Unisenza Controls sortimentsstöd

Unisenzas styrsortiment handlar om att underlätta styrningen av golvvärme och kyla för alla inblandade parter. Från grossist och installatör till slutanvändare ska alla kunna arbeta med dessa produkter så enkelt som möjligt. Om du har några frågor om Unisenzas produktsortiment eller letar efter mer dokumentation, tveka inte att bläddra igenom vår kunskapsbas för kontroller för att hitta den information du behöver.