Stöd för Unisenza-kontroller

På Purmo är vi lika engagerade i att skapa innovativa komfortlösningar för inomhusklimat som vi är i att erbjuda bästa möjliga kundservice. Därför har vi skapat denna kunskapsdatabas, som ger dig enkel tillgång till allt stödmaterial som rör Unisenza-serien.

Unisenza är en komplett, enhetlig styrlösning för golvvärme och -kylning. Som del av ett modulärt system säkerställer denna serie av styrlösningar en unik känsla av komfort, med högkvalitativa produkter som är lika enkla att installera som att använda. För att göra det ännu enklare att välja, installera och använda de bäst lämpade produkterna har vi tagit fram och sammanställt olika stödmaterial, bland annat filmer, manualer, applänkar med mera.

Verktyg och service

Ladda ner Unisenza-appen

Produkten är kompatibel med den programmerbara WiFi-termostaten, och en enkel parkoppling med din WiFi-router gör att du kan fjärrstyra produkten med en intuitiv app på din smartphone eller surfplatta. Det gör att du kan styra perfekta rumstemperaturer, tidsprogram och andra inställningar var och när du vill.

Google Play Apple Store
Unisenza app
Verktyg och service
Verktyg och service

Stöd för Unisenza Plus Controls-serien

Termostaterna i Unisenza-serien har tagits fram för att underlätta styrningen av golvvärme och -kylning för alla inblandade parter. Unisenza Plus är vårt uppkopplade reglerområde. Detta är ett mer omfattande sortiment som möjliggör enkel styrning av våra olika värmeöverföringssystem. Alla bör kunna förstå och arbeta med dessa produkter så enkelt som möjligt, från specificerare till installatör till slutanvändare. Om du har några frågor om Unisenza- eller Unisenza Plus-sortimentet eller letar efter mer dokumentation är du välkommen att bläddra igenom relevant kunskapsdatabas om kontroller för att hitta den information du behöver.

Kundtjänst

Om du har några frågor angående våra produkter, tjänster eller beställningar, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper dig gärna och ger dig all information du behöver.